Перейти к контенту

Український розділ на IBResource

Чи потрібен на IBResource Український розділ?  

21 голос

1. 1. Чи потрібен на IBResource Український розділ?

• так, давно чекав(ла)
      9
    • ні, не потрібен
      4
    • мені всеодно
      4

Рекомендуемые сообщения

З пропозиції і згоди адміністрації IBResource.ru доручили мені провести опитування на тему: Чи потрібен на IBResource Український розділ?

Так що голосуйте, шановні. :D Тільки від Вас залежить буде він створений чи ні. ;)

Dekker

Так. Можна буде створювати теми на українській мові і т.д.

Розділ для україномовних користувачів. :D

Не дивлячись на те, що я вільно володію чотирьма мовами, украінською включно, вважаю ідею зтворення розділу утопічною, тому що майже немає людей, котрі володіють українською, водночас не володіючи російською настільки, щоб не зрозуміти, що тут коїться ... :D

щиро підтримую цю ідею, бо для створення особистого сайту підтримки українських користувачів ще далеко, тож можна буде й тут попрактикуватися :D

Якийц розділ? ви шо приколюєтесь?

Сайт український треба відривати!

Не відриєте ви - відриє хтось інший.

А "україномовний розділ" - це образливо як на мене для українців і для України. Для мене принаймні. А я українець.

DJ_KISSLOTNIY

ну чого ти так розрепетувався?

український розділ тут на форумі теж не є дуже погано.

а окремий проект створювати у мене, наприклад, не вистачить часу.

Добавлено в [mergetime]1086779129[/mergetime]

Краще голосуйте за підтримку створення розділу :D

Sanjak

Добре! Хай вже розділ. Але розділ - це не значить щоб підтримка лише українською та й все. Потрібно просто створити українську команду яка могла робити українські локалізації форуму та модифікації до нього. Ось у цьому головна суть українського розділу чи сайту. Я із радістю поділюся своїми "українізаціями" Інвіжина. Зараз власне на локалхості створюю модифікацію інвіжина повністю українську під власні потреби. Згодом як поставлю десь на сервері можна будей поділитись з іншими :D

просто росіянам воно все одно не потрібно буде

Phantom

А ты гарно балякаеш на украънськый!

ти теж непогано :Dукраїнською

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Создать...

Важная информация

Находясь на нашем сайте, вы соглашаетесь на использование файлов cookie, а также с нашим положением о конфиденциальности Политика конфиденциальности и пользовательским соглашением Условия использования.